Home » Ouders | Kinderen » Ik Wil Gewoon Naar School

Ik Wil Gewoon Naar School

Behartigen van de belangen van kinderen in het onderwijs aangaande hun fysieke en of mentale gezondheid alsmede hun welzijn.

De stichting “ik wil GEWOON náár school” is opgericht door ouders die verontrust zijn over het effect dat de overheidsmaatregelen hebben op het onderwijsklimaat. De maatregelen zijn zowel mentaal als psychisch ongezond en maakt dat kinderen zich niet meer veilig kunnen voelen op school.gfgf

 • De druk vanuit de overheid op scholen en onze kinderen wordt steeds verder opgevoerd.
  by Daniel Pardoen on 28/11/2021 at 12:22

  Met ingang van maandag geldt er wederom een mondkapjesplicht op middelbare scholen en een dringend mondkapjes ADVIES voor basisscholen groepen 6 t/m 8. Wij vinden dit uiteraard volstrekt onacceptabel. Vrijdag 3 december vindt in de rechtbank in Den […]

 • Hoe sta je als ouder je kind bij?
  by Daniel Pardoen on 18/11/2021 at 09:37

  Meer dan ooit is deze crisis voelbaar. Nu de herfst opnieuw is aangebroken volgen de maatregelen elkaar in hoog tempo op. En daarbij draait alles om het vaccin en de QR-code. Ook kinderen en jongeren worden hard getroffen. Zijn de scholen vooralsnog […]

 • M.H. (leerling)
  by Ik wil gewoon naar school on 27/09/2021 at 08:43

  Ik ben een student (18) op het MBO en ik zit nu in het tweede jaar. Vorig jaar kwam ik in opstand tegen het beleid van de mondkapjesplicht en had ik een uitzonderingspasje aangeschaft. Ik kreeg meerdere malen op mijn kop van de beveiliging en op een […]

 • H.R (ouder)
  by Ik wil gewoon naar school on 27/09/2021 at 08:40

  Laten we de impact van maatregelen ook bij kleuters niet onderschatten! Zo klein als ze zijn worden ze al geacht zelf de school naar binnen te lopen, hun jas uit te trekken, tas weg te leggen en hun plaatsje op te zoeken in een klas met kinderen die […]