Home » Leren | Studeren | Zelfontplooiing » University of Me

University of Me

‘Leven naar je eigen IK begint hier.’

Wij leren je met liefde hoe jij jouw dromen en menselijke waarden kunt volgen zonder jezelf in de weg te zitten. Want als jij jezelf in de weg zit, wordt vooruit komen in het leven erg lastig. Al meer dan 15 jaar lang brengen wij mensen in contact met de kracht van hun gedachten, communicatie, hun drijfveren en hun gedrag.

 • Het Wonder van het Radboud
  by Igor van Kaam on 08/11/2023 at 12:41

  Ergens begin 2010 ontving ik een telefoontje. Zo’n telefoontje waarvan je nog precies weet waar je was toen het gebeurde. Ik reed Vlissingen binnen op een mooie vroege stranddag. Het was Jeroen, een deelnemer aan mijn NLP Practitioner opleiding […]

 • It’s time for Africa!
  by Igor van Kaam on 12/07/2023 at 07:27

  Hoe Afrika de positie van Europa en de VS overneemt. De wereld is aan het veranderen. Meer, sneller en anders dan dat ze dat normaal al doet. Of je nu links-liberaal stemt en trots met een transgender-vlag op een Pride zwaait Of je nu lijdt aan […]

 • Mijn boodschap voor de Projectors onder ons.
  by Igor van Kaam on 12/06/2023 at 10:21

  Beste Projector, Wat ik nu ga schrijven, neem dat met een goeie korrel zout. Het zal niet de eerste keer zijn dat een goeroe het einde van de wereld voorspelt en ik wil niet in de lijst van goeroes, noch in de lijst van doemdenkers opgenomen worden. […]