STEFz’nSpinsels #3: Perspectief door een Brief

Artwork: MC Stef

van:
MC STEF
Waarheidstraat 11
1111 MC, Amsterdam


aan:
MC STEF
Leugenlaan 11
1111 MC, Amsterdam 


Amsterdam, 9 december 2021

Betreft: Toekomst Perspectief


Beste STEF,

Naar aanleiding van zeer ernstige veranderingen die voor jou over zo’n 10 jaar in de toekomst staan te gebeuren, schrijf ik nu vanuit 2021 naar jou deze brief. Je zal dit waarschijnlijk moeilijk bevatten, maar ik weet dat je mij gaat geloven met al jouw voorkennis van ‘de nieuwe wereldorde’.

Het is hier nu 9 december 2021 en bij jou 9 december 2011. Het lijkt er steeds meer op dat het merendeel van de mensheid dusdanig gemanipuleerd is, dat ze daadwerkelijk gek aan het worden zijn. De gehele wereld zit al dik anderhalf jaar in een pandemie, veroorzaakt door het zogenoemde ‘coronavirus’ dat bij sommigen de griepachtige ziekte ‘COVID19’ veroorzaakt. De angst voor dit virus houdt nu al bijna twee jaar de gehele wereld in zijn greep.

Mensen lopen met mondkapjes op, zowel binnen als buiten. Op sommige plekken kom je niet eens meer binnen zonder dat je eerst een QR-code op je smartphone laat scannen. Met dat ‘coronatoegangsbewijs’ moet je bewijzen dat je bent gevaccineerd tegen dit virus, dat  je ervan hersteld bent, of dat je een test hebt ondergaan om te bewijzen dat je gezond bent.

In sommige landen zijn er zelfs avondklokken ingesteld, zoals ten tijde van oorlog. Je gelooft mij misschien niet, maar dat was ook in Nederland drie maanden lang het geval. De overheid en de massamedia maken dwangmatige vaccinatie steeds meer bespreekbaar. De lijst van pro’s en cons laat overduidelijk zien dat er misbruik wordt gemaakt van deze situatie op verschillende manieren, maar dat terzijde.

Ik schrijf dit aan jou zodat jij, en hopelijk zoveel mogelijk mensen om je heen, zich massaal kunnen gaan voorbereiden op wat er voor jullie over 10 jaar staat te gebeuren. Neem de volgende adviezen van mij aan: 

Spaar zoveel mogelijk salaris in cash en zorg ervoor dat je een zelfstandig bedrijfje opzet dat gegarandeerd open mag blijven en open kan blijven tijdens een ‘lockdown’. Denk aan een webwinkel of iets dergelijks.

Koop of bouw een huis met zoveel mogelijk zelfvoorzienende functies. Denk aan zonnepanelen, een moestuin, een open haard, waterfilters en altijd een ruime voorraad aan lang houdbaar eten.

Zorg voor onafhankelijke media en gemeenschappen om jou heen die staan voor zélf nadenken, en waaruit eventueel scholing kan ontstaan met het oog op wat er in de toekomst staat te gebeuren. Dit alles zijn key elementen waarin de overheden jou in de toekomst kunnen en zullen beperken zodra de mogelijk zich voordoet.

Doe nooit iets wat je ongelukkig maakt. Vertrouw niet zomaar iedereen. Besteed geen tijd aan negativiteit. Deel je kennis. Leef voor de liefde en verspreid dit zoveel mogelijk. En tenslotte: luister altijd naar je onderbuikgevoel.

Blessings