Over Rijksvrijheid, marketing en meer: een dialoog bij Café Weltschmerz

Als je na bijna anderhalf jaar schrijven op LinkedIn opeens op camera aan die beroemde tafel mag gaan zitten praten bij Café Weltschmerz, dan moet je flink uit je comfort zone durven stappen. Het was dan ook erg spannend en tegelijkertijd super leuk om te doen.

Een dialoog over marketing bij de overheid, Rijksvrijheid en meer

Dankzij mijn fijne gesprekspartner, Martina Groenveld, voelde ik me toch al vrij snel redelijk op m’n gemak. Je wordt nederig als je beseft dat precies op die stoel twee maanden daarvoor nog BBB voorvrouw Caroline van der Plas zat. En als je dan hoort dat direct na jou niemand minder dan ‘aanvoerder’ Michel Reijinga je plek overneemt, dan heb je veel om over na te denken in de auto terug naar huis.

Als je daar eenmaal zit, dan gebeurt er iets bijzonders: het is net alsof je in een soort ’time-warp’ terecht komt waarin de tijd vertraagt. Voor ik het wist, was het gesprek voorbij. Het voelde alsof er iets van een kwartiertje was verstreken, maar we hadden 50 minuten zitten praten!

willem sorm martina groenveld weltschmerz rijksvrijheid marketing

Mijn dankbaarheid richting Café Weltschmerz was al groot en is nu nog vele malen groter. Het besef dat er grote, professionele en vrije media bestaan die de deur wagenwijd open zetten voor eenvoudige burgers en kleine initiatieven, dat is hartverwarmend. Zij durven een podium te geven aan geluiden die anders niet of nauwelijks gehoord zouden worden.

Leest u dit graag? Rijksvrijheid.nl kan alleen bestaan dankzij úw donatie. Hartelijk dank.

In dit gesprek leg ik uit wat mijn drijfveren zijn, wat mijn vraagtekens zijn en hoe ik als marketeer naar de huidige overheidsmaatregelen kijk. Ook komt dit platform, Rijksvrijheid, uitgebreid aan bod. Als het u aanspreekt, schrijft u zich dan nu direct in voor de nieuwsbrief zodat ik u op de hoogte kan houden van de ontwikkelingen de komende tijd. Zullen die ontwikkelingen nu dankzij dit krachtige ‘zetje’ van het Weltschmerz-team in een stroomversnelling komen?

Wie het weet, mag het zeggen.